Öne Çıkanlar Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna TTFF başkanı İrfan Davulcular Yataş Bedding Turgut Uyar

Demet Akalın'dan çocuk hayranlarına selfie

Kuşadası Limanı’nda Demet Akalın rüzgarı

- Bu haber 246 kez okundu.

Demet Akalın'dan çocuk hayranlarına selfie

Kuşadası Limanı’nda Demet Akalın rüzgarı . Demet Akalın, çocuk hayranlarını kırmayarak onlarla birlikte bol bol selfie çekti. Kuşadası’nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi ‘Scala Nuova Village’’nin açılışı geçtiğimiz gün ‘Nirvana Plus Entertainment’ organizatörlüğünde gerçekleşti. Türk Pop Müziği’nin ünlü isimleri Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in sahne aldığı açılışa havanın çok sıcak olmasına rağmen ilgi oldukça yoğundu. Kuşadası Limanı’nı dolduran binlerce kişi üç ünlü sanatçının şarkılarıyla çoşarak bu enfes müzik ziyafetine tanıklık ettiler. Açılış konserlerinin ilk ismi Ece Seçkin’di. Güzel sanatçı, her zaman ki sempatikliği, dansları ve bitip tükenmeyen enerjisiyle söylediği şarkılarıyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Ece Seçkin’e son şarkısında Ozan Doğulu eşlik etti ve yeni düetleri ‘Sayın Seyirciler’i birlikte söylediler. Daha sonra seyirciyle buluşan Ozan Doğulu, sunduğu müzik ziyafeti ile özellikle genç izleyenlere hareketli dakikalar yaşattı. Demet Akalın’ın sahneye çıkışı ise yine yeni bir Ozan Doğulu düetiyle gerçekleşti. Ozan Doğulu ve Demet Akalın, bu yazın gözdesi olacak “Kulüp” isimli parçayı sahnede ilk kez birlikte seslendirdiler.  Sahnede bir ara ayakkabılarını çıkararak şarkılarına devam eden Türk Pop Müziği’nin güçlü ismi Demet Akalın, bilinen sahne performansı ve eşsiz yorumlarıyla Kuşadalılara muhteşem bir akşam yaşatmasının yanısıra özellikle çocuk hayranlarıyla yakından ilgilendi. Onları kırmayarak bol bol selfie çeken ünlü sanatçının bir ara kanser hastası olan minik hayranını sahneye alarak kendisine sevgiyle moral vermesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken minik bebeğin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.