Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Deniz Seki, 'Kırmızı giymeyi seviyorum'

Girne Rocks Hotel’de sahneye çıkan Deniz Seki kırmızı kıyafeti ile dikkat çekti. Kırmızı renk kıyafet giymeyi çok sevdiğini belirten sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında sanatçı arkadaşı Emel Müftüoğlu’da vardı.

- Bu haber 328 kez okundu.

Deniz Seki, 'Kırmızı giymeyi seviyorum'

Deniz Seki yeni yılın ilk konserinde Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Sanatçıyı dinlemeye gelenlerden biri de yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu idi. Sevilen şarkılarını seslendiren Deniz Seki kırmızı renk elbisesi ile de dikkat çekti. Kırmızı renk kıyafetleri çok sevdiğini ve sık sık kırmızı renkler tercih ettiğini belirten sanatçı “Kırmızı rengi çok severim. Bana göre sahneye de en çok bu renk yakışıyor” dedi. Önü transparan üzerine işlemeli minili kıyafeti beğeni toplayan sanatçı sahnede şarkı söylerken oldukça keyifli bir gece geçirdi. Bundan önceki  konserinde sahneden düşerek ciddi bir kaza geçiren ve büyük bir tehlike atlatan Deniz Seki  Kıbrıs konserinde daha temkinli davranmayı da ihmal etmedi. 

Anahtar Kelimeler:
DENİZ SEKİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.