Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Derya Şen, Dark’n Dark müzik logosu altında Zulmet isimli şarkısıyla müzik dünyasına ilk adımını attı

Kadına şiddet konusunu klip çalışmasında işleyen Derya Şen, oyunculuk dersleri verdiği atölyesinde basın mensuplarına ilk klibini seyrettirdi.

- Bu haber 278 kez okundu.

Derya Şen, Dark’n Dark müzik logosu altında Zulmet isimli şarkısıyla müzik dünyasına ilk adımını attı

DERYA ŞEN MELEKLERİYLE KLİP TANITTI. Güzel oyuncu Derya Şen, Dark’n Dark müzik logosu altında “Zulmet” isimli şarkısıyla müzik dünyasına ilk adımını attı. Kadına şiddet konusunu klip çalışmasında işleyen Derya Şen, oyunculuk dersleri verdiği atölyesinde basın mensuplarına ilk klibini seyrettirdi. Aldığı olumlu tepkiler neticesinde motivasyonu yükselen Derya şen, yaptığım her işte iddialı olmayı ve takdir görmeyi seviyorum vurgusunu yaptı. Yetiştirdiği oyuncu adayları hocalarını yalnız bırakmazken, tüm organizasyonu Derya Şen öğrencileri yaptı. Yakında oyunculuk adına çok önemli işler yapacaklarını savunan Derya Şen, her biri benim meleklerim, beni yalnız bırakmadan her koşulda yanımdalar ifadesinde bulundu. Organizasyon boyunca neşeli görünen Derya Şen, medya mensuplarına kafa karıştıran şu açıklamayı yaptı. Güzel oyuncu” kendimi sevgisiz, yorgun ve çaresiz hissettiğim bir anda zulmet parçam karşıma çıktı. Zulmet ile şiddete ve zulme hayır, duygularımı dışarıya vurdum. Sevgi benim için en üst mertebe. Zulmet parçamı eşime armağan ediyorum” dedi. (SELÇUK AKA)

DERYA ŞEN “ZULMET” KLİP LİNK

https://www.youtube.com/watch?v=E7NWfeXAdKU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.