Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama

ECE MUMAY, Youtube'dan müzik dünyasına transfer

ECE MUMAY Bir Veda İle Bir Ömür single şarkısı

- Bu haber 454 kez okundu.

ECE MUMAY, Youtube'dan müzik dünyasına transfer

AVRUPA RADYO-14 yaşında Youtube’daki kanalına koymaya başladığı videolarla milyonlarca kez dinlenen Ece Mumay, nihayet şarkılarını kaydettiği odasından çıktı. Geçen sene yayınlanan 4 single ile profesyonel müzik dünyasına adım atan 19 yaşındaki konservatuarlı genç müzisyenin, tamamı akustik kaydedilen Pasaj Müzik etiketli ilk albümü  “Odamdan”, 16 Şubat Cuma günü müzikseverlerle buluştu.

 

Müzik marketler dışında dijital platformlardan AppleMusic’ten bir hafta boyunca temin edilecek olan albümün yayını ile birlikte 5. single “Bir Veda İle Bir Ömür” de dinleyicinin beğenisine sunuldu. 10 parçalık “Odamdan” albümünde genç şarkıcının kendi yazdığı 8 şarkısı yer aldı.  Düzenlemeleri Caner Karamukluoğlu veÖzgür Aksüyek'in yaptığı albümün hazırlıkları 1,5 yıl sürdü. Mix’i Özgür Aksüyek mastering’i Çağlar Türkmen’e ait olan albümün müzik direktörlüğünü Caner Karamukluoğlu yaptı.

 

Ece Mumay, kendi yazdığı şarkıların yanı sıra Zeo Jaweed, Şahin Çelik, Kubilay Çalçalı, Oğuz Han Alkan, Ferhat Arslan gibi isimlerin söz ve bestelerini de  “Odamdan” albümünde seslendirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.