Öne Çıkanlar Diplomat Travel Parmak İzi Xiamoi SU7 araba Fıccın Ozan Bayraşa Alman müzik grubu March the Month Kahramanmaraş BURSA BÜLBÜLÜ Aleyna Tilki ilk albüm İrlanda Balfour Deklarasyonunun Tiyatro Atölyesi Belçika Engin Yorgancı Turgay Evren Londrada yaza veda Londrada yaza veda festivali Ekin Su Sibel Tüzün manchester

ELVAN GÜNAYDIN SONER SARIKABADAYI İLE AYNI SAHNEDE YER ALDI

Mustafa Ceceli ile söylediği "Eksik" şarkısı ile adını geniş kitlelerin duyduğu Elvan Günaydın yeni şarkısı "İlk Pazar" ile Soner Sarıkabadayı'nın sahnesine konuk oldu.

- Bu haber 599 kez okundu.

ELVAN GÜNAYDIN SONER SARIKABADAYI İLE AYNI SAHNEDE YER ALDI

Mustafa Ceceli ile söylediği "Eksik" şarkısı ile adını geniş kitlelerin duyduğu Elvan Günaydın yeni şarkısı "İlk Pazar" ile Soner Sarıkabadayı'nın sahnesine konuk oldu. Aynı zamanda PDND sanatçısı olan genç yıldız ilk defa patronu ile aynı sahnede olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Binlerce kişinin izlediği festivalde Elvan Günaydın şarkısının hep bir ağızdan söylenmesinden dolayı duygu dolu anlar yaşadı.Toplam 42 il derneğinin katıldığı ve final programıyla birlikte 43 gün süren ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması her akşam binlerce insanın katılımıyla doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, ülkemizin değişik yörelerinden insanları bir araya getirerek, kültürel zenginliklerin yaşatılmasına katkı sağladı.

 

 

Ülkemizin sevilen seslerinin yanı sıra, yöresel sanatçıların sahne aldığı, folklör gösterileri, yörelere ait örf, adet gelenek ve göreneklerin sergilendiği oyunlar ve ülkemizin değişik yemek kültürlerinin tanıtıldığı etkinliklerde vatandaşlar ailece bir taraftan yaz aylarının tadını çıkarırken, diğer taraftan da ülkemizin değişik kültürlerini tanıma fırsatı yakaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.