Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe TikTokta yeni dönem Zeynep Bastıkın Lan şarkısı

Eylem’in yangını var

Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk sanatçı “Yangın var” klibini Londa tanıtımı Lonkkum restoranında yapıldı

- Bu haber 428 kez okundu.

Eylem’in yangını var

Avrupa Ajansı (AVA) Magazin   -    Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk sanatçı “Yangın var” klibini Londa tanıtımı 31 Ocak akşamı Woodford Green Bölgesindeki Lokkum restoranında yapıldı. Şarkı tanıtımına, KTTC Londra temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı, Waltham Forest Belediyesi Başkanı Sally Littlejohn, Belediye Meclis üyesi Councillor ve annesi İlkay İsa, Chingford Green Councillor Nick Halebi, Kıbrıs’ın gururu, O ses Türkiye ile adından söz ettiren İbrahim Şevki, Avrupa gazete editörü Vatan Öz, yapımcılar Eser Ebçin, Cem Tuncer ve kalabalık bir Türk İngiliz davetli katıldı.

Cyprus Paradise sponsorluğunda

Yangın var şarkısı Londralı yapımcı ve teknik ekip Eser Ebçin ve Cem Tuncer tarafından yapıldı. Sanatçı Eylem “Yangın var”klibinin tanıtımının ev sahipliğini yapan Lokkum Restoranta teşekkür etti Cyprus Paradise sponsorluğunda Lokkum Restaurant’ta yapılan ünlü sanatçı Eylem’in Yangın Var klip tanıtımında Eylem’e Avrupa Gazetesi editörü Vatan Öz tarafından gazetemiz hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
EylemCyprus ParadiseKTTC
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.