Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal

Ezhel Londra konserini Camden'daki ünlü Jazz Cafede gerçekleştirecek

Geceler adlı şarkısı Spotify’da 10 milyondan fazla kez yayınlanan Ezhel, Londra'daki ilk konserini Camden'daki ünlü Jazz Cafede gerçekleştirecek.

- Bu haber 958 kez okundu.

Ezhel Londra konserini Camden'daki ünlü Jazz Cafede gerçekleştirecek

AVRUPA RADYO-Piu Entertainment uluslararası yaz sezonunu rapçi Ezhel ve jazz sanatçısı Karsu ile başlatıyor. Piu Entertainment Mayıs ve Haziran ayına dört benzersiz konser ile giriş yaparken, 4-7 Mayıs arasında "bir alana bir bedava" kampanyasını başlatıyor. Geceler adlı şarkısı Spotify’da 10 milyondan fazla kez yayınlanan Ezhel, Londra'daki ilk konserini Camden'daki ünlü Jazz Cafede gerçekleştirecek. İsmini Hatay'daki bir köyden alan Türk/Hollandalı Karsu, New York'taki ünlü Carnegie Hall'da sahne almıştır. 30 Mayısta Cadogan Hall'daki konserinde, Atlantic Records'un kurucusu Amerikadaki ilk Türklerden Ahmet Ertegün'ü anlatan program; Aretha Franklin, Cher, Ray Charles, the Bee Gees gibi Atlantic Records ile çalışmış ünlü sanatçıların şarkılarından oluşmaktadır.

İdil Biret


1941 Ankara doğumlu İdil Biret, 7 yaşındayken "harika çocuk" olarak tanındı.16 yaşına geldiğinde orkestralarla dünyanın çeşitli sahnelerinde çaldı. O zamandan beri 3 milyondan fazla albüm satan İdil Biret, Schumann ve Rachmaninov dolu Romantik müzik programı ile 13 Mayıs'ta Cadogan Hall'da konser verecek.

Türk İngiliz müzisyen Gazel


Son olarak, Türk/İngiliz müzisyen Gazel, 15 Haziran'da Dalston Birthdays'de konser verecek.İdil Biret ve Karsu konserleri Yunus Emre Enstitüsü tarafından desteklenmektedir. Tüm konserler, sadece 4 Mayıs Cuma - 7 Mayıs Pazartesi arası https://www.ticketmaster.co.uk 'den "bir alana bir bedava" satışında olacaktır. Daha fazla bilgi için Piu Entertainment UK Facebook sayfasına (@piuint) bakabilirsiniz. https://www.facebook.com/piuint/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.