Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

Gülsin Onay’ın Klasik Müzik Resitali ile Bozcaada Yaza Merhaba diyor

Müzik Yaşatır sloganı ile nitelikli sanat etkinliklerine imza atan Bozcaada Belediyesi, pandeminin yarattığı olumsuz havayı 8 Temmuz akşamı tarihi Bozcaada Kalesi'nde piyano virtüözü Gülsin Onay'ın vereceği konser ile dağıtacak.

- Bu haber 275 kez okundu.

Gülsin Onay’ın Klasik Müzik Resitali ile Bozcaada Yaza Merhaba diyor

Gülsin Onay Piyano Resitali. #MüzikYaşatır sloganı ile nitelikli sanat etkinliklerine imza atan Bozcaada Belediyesi, pandeminin yarattığı olumsuz havayı 8 Temmuz akşamı tarihi Bozcaada Kalesi'nde piyano virtüözü Gülsin Onay'ın vereceği konser ile dağıtacak.

"Dünya çapında 79 ülkede konser vermiş bir piyano virtüözü, Devlet sanatçısı,Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solisti,Bilkent Üniversitesi sanatçısı, ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Sayın Gülsin ONAY’ınKlasik Müzik Resitali ile “Yaza Merhaba” diyoruz"açıklaması ile konseri duyuran Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz nitelikli sanat etkinlikleri ile sanatseverlere Bozcaada'da güzel vakitler geçirtmeye devam edeceklerini söyledi.

Gülsin Onay Piyano Resitali 8 Temmuz PerşembeSaat: 21:30Bozcaada Kalesi'nde pandemi şartlarına uygun olarak ücretsiz izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.