Öne Çıkanlar Barbara Windsor Londra Turkiye KARABAĞ filmi GÜZELLER LOBIN INTERNATIONAL Mixed art performersism Kürşat Başar müzik sesi EMRE ERTÜRK Sol Klarnet Eğitim Kitabı 1 Engin Nurşani 18. Dosso Dossi Fashion Show İki Gözüm Ahmet dizi piyanist Murat Karahan Antalya Devlet Opera ve Balesi KKTC Londra konsolosu Limasollular Dernegi londra fedakar anne

Hastane odasından sonra ilk konser Kıbrıs'ta

Bülent Ersoy, konser programı için Kıbrıs’ta aldı.

- Bu haber 268 kez okundu.

Hastane odasından sonra ilk konser Kıbrıs'ta

AVRUPA RADYO-Bülent Ersoy, İstanbul’da on iki gün kaldığı hastaneden çıkıp soluğu konser programı için Kıbrıs’ta aldı. Girne Rocks Hotel’de sahneye iki gece üst üste çıktı. Mikrofonsuz şarkı söyledi, istekleri geri çevirmedi , hayranları ile tek kek ilgilendi ve adeta “Diva taş gibi “ dedirtti. Elbisesi yine olay oldu… İki gecede modacısı Nur Yerlitaş’ın hazırladığı kıyafetle sahneye çıkan sanatçı bu kıyafetini ilk kez giydi. Kıyafetleri ile ilgi odağı olan sanatçının bu kıyafeti de oldukça ilginçti. Nur Yerlitaş kıyafeti 120 metre sıralı taşlarla süslü kıyafette yuvalı swarovski taşlar, siyah valentino krem kumaş ve Fransız şantin dantel kullanılarak hazırladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.