Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu

HOPPA BURAK KUT’UN SON BOMBASI

Türk pop müziğinin en güçlü isimlerinden Burak Kut, “Hoppa” isimli yeni single’ını Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle 31 Ağustos Cuma günü müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor.

- Bu haber 629 kez okundu.

HOPPA BURAK KUT’UN SON BOMBASI

Burak Kut, “Hoppa” isimli yeni single’ını Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle 31 Ağustos Cuma günü müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor. Söz ve müziği Burak Kut’a düzenlemesi Mustafa Haybat’a ait şarkı, hareketli ve enerji yüklü yapısı ile Burak Kut’un hayranlarına yaz sonu sürprizi. Listelerin üst sıralarından inmeyecek bir şarkıyı daha hayata geçiren Burak Kut, bugüne kadar “Heyecanlıyım”, “Benimle Oynama”, “Bebeğim”, “Yaşandı Bitti”, “Tahtalara Vur”, “Sevgi Hırsızı”, ”Komple” “Ver Allah” gibi bir sürü hite imzasını atarak popüler müzikte kolay kolay erişilemeyecek bir noktaya üretkenliğini taşıdı.

Anahtar Kelimeler:
HOPPABURAK KUT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.