Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Kazablanka Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum cellist Londra Geceleri Our Future Health

İlk büyük konseri 2020'de Şebnem Ferah’tan

Şebnem Ferah 11 Ocak Cumartesi Atlantis Yapım Organizasyonuyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranları ile buluşuyor.

- Bu haber 1023 kez okundu.

İlk büyük konseri 2020'de Şebnem Ferah’tan

1996’da yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, enerjisi ve şarkılarıyla 11 Ocak Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kadın’dan, son albümü Parmak İzi’ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla dinleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanan Şebnem Ferah, sahnede yarattığı özel atmosferle Bostancı’da yine hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza atacak.

Şebnem Ferah’a sahnede yıllardır yanından ayırmadığı yol arkadaşları OzanTügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Barış Manisa (gitar), Kerem Özyeğen (gitar), Serdar Barçın (flüt) ve Ceren Akyıldız (vokal) eşlik edecek.

Anahtar Kelimeler:
Şebnem Ferah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.