Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca Madonna Furkan Palalı Dilek İmamoğlu piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi Azra Akın Murat Basoglu Acun Ilıcalı

IŞIN KARACA'DEN DÖRT YIL SONRA YENİ ALBÜM, EYVALLAH

Işın Karaca, albümün ilk çıkış şarkısnı sözlerini Işın Karaca, Saadet Algan,

- Bu haber 237 kez okundu.

IŞIN KARACA'DEN DÖRT YIL SONRA YENİ ALBÜM, EYVALLAH

Güçlü ve usta vokali ile yorumunu kattığı her şarkıyı büyüten Işın Karaca, albümün ilk çıkış şarkısnı sözlerini Işın Karaca, Saadet Algan, Sefa Cheshmberah, bestesini Selim Bölükbaşı, Akın Büyükkaraca düzenlemesini Akın Büyükkaraca, Turan Güçnar'ın yaptığı "Bizede Bu Yakışır" şarkısı olarak belirledi.

 

Hem görsel teması hem de müzikal değerleri açısından uzun soluklu bir çalışmaya imza atan Işın Karaca, kendi çıtasını gene bir üst seviyeye taşıyarak hayranlarına sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.