Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali HAKAN BAŞAR Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens Popüler video platformu yeni ürünü Viens Dans Ma Vie Sinek Lokanta 2024 Oscar Ödüllerinde kazananların tam listesi

İSKENDER DOĞAN CKM SAHNESİNDE KADIKÖY'Ü MÜZİK VE MİZAHA DOYURDU

KAN VE GÜL bestesi dahil yüzlerce besteye imza atan usta yyorumcu, besteci ve söz yazarı İskender Doğan,

- Bu haber 408 kez okundu.

İSKENDER DOĞAN CKM SAHNESİNDE KADIKÖY'Ü MÜZİK VE MİZAHA DOYURDU

AVRUPA RADYO-Usta sanatçı hem teatral üsluplu bir söyleşi ve usta taklit yeteneği ile anılarını anlatarak sevenlerini güldürdü, hem farklı yorumladığı besteleri, İngilizce ve İtalyanca şarkılar ile seyircileri müziğe fazlası ile doyurdu.Çok değerli Erdal Cevizli ve değerli eşi Nalan Cevizli kuruculuğu ile İskender Doğan eğitimi ve yönetiminde olan Nostaljik esintiler müzik topluluğuna, sahnesinde “HEY GİDİ GÜNLER ve ELE GÜNE KARŞI” adlı parçaları ile yer vererek seyirciye sürpriz yapan Büyük üstad sanatın evrenselliğinin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Böylesi usta bir sanatçının sahnesine amatör bir coşku içerisinde katılan değerli  koro üyeleri  ile paylaşması öğrencilerini ve seyircileri çok duygulandırdı.

Korosunda marka projeler için kitap ve köşe yazarı, ressam ve Kreatif tasarımcı Sema Günay’ ın da yer aldığı farklı meslek gruplarından insanlar, profesyonel imzalardan Avşa Ada otel sahibi Serdar bey, hayatının 40 Yılını sahnelerde geçiren Hüseyin bey ve “Türk müziğinin sevilen ismi Yaşar’a benzeyen sesi ile genç besteci ve yorumcu Can Kuzey gibi farklı ve usta yorumcuların yanı sıra 20 yaşındaki otizm üyesi Rabia Aytek gibi gençlere de eğitim veriyor.

Konser öncesi kalabalık nedeni ile biletli koltukların tümü ile dolması sonucu tatlı bir izdiham yaşanan salonda yapımcı ve yöneten Sayın Nesibe Müsevvitoğlu  profesyonel moderatörlüğü ve muhteşem enerjisi ile programa ayrıca renk kattı.

Sayın Erdal Cevizli’ nin çiçek buketi takdimi ve Nostaljik esintiler müzik topluluğu ile programı sonlandıran Usta sanatçı ve müzik adamı  İskender Doğan aynı zamanda (BASAD)Bakırköy kültür sanat derneğinde de şan ,gitar ve müzik dersleri vermeye devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.