Öne Çıkanlar Leena Shindondola Rihanna Wimbledon Kozmetolog Survivor 2020 Leman Sam Murat Karahan şarkıcı Nilufer Yasemin Kay Allen Annem benden güzel Workers Cafe islington Türkçe Akustik Rock konseri Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Hakan Tuna Fly Buerfly Çerkez mutfağı Kozmetolog londra Zeynep Bastık karsıyaka Barrus Londra Türk okuluna

İyi ki Doğdun Kayahan, Anma Konser

Vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen Büyük Usta Kayahan'ı anma konserinin 4’üncüsü bu yıl 25 Mart’ta Torun Center Artı Sahne’de gerçekleşecek.

- Bu haber 347 kez okundu.

İyi ki Doğdun Kayahan, Anma Konser

Vefatından sonra her yıl İpek Açar tarafından düzenlenen Büyük Usta Kayahan'ı anma konserinin 4’üncüsü bu yıl 25 Mart’ta Torun Center Artı Sahne’de gerçekleşecek.

Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek konserin geliri bu yıl İpek Açar’ın da destekçisi olduğu; meme kanseri başta olmak üzere tüm kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendirme ve maddi yetersizliği olan hastalara teşhis ve tedavide destek veren “Pembe İzler Derneği”ne bırakılacak.

GECEYE KATILAN İSİMLER

Alex, Beste Açar, Betül Demir, Cansu, Cenk Eren, Derya Uluğ, Elif Buse Doğan, Emre Altuğ, Ferman Toprak, Hakan Aysev, İpek Açar, Keremcem, Onur Mete, Suat Suna, Ufuk Yıldırım, Yavuz Bingöl, Yeliz ve Yusuf Güney’in sahne alacağı gecenin maestrosu Alper Kömürcü olurken, şef Alper Kömürcü’nün kurucusu olduğu İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası, sahneye çıkacak bu ünlü isimlere eşlik edecek.

Gecenin biletleri Pembe İzler Derneği’nden temin edilecek.

Anahtar Kelimeler:
İpek AçarKayahan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.