Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Koray Avcı Londra’yı salladı !

İngiltere’nin başkenti Londra’da Koray Avcı izdihamı yaşandı. Londra’da verdiği muhteşem konserle sevenlerine harikulade bir gece yaşatan Koray Avcı, 14 Ekim Pazar akşamı Indigo The 02’de sevenleriyle buluştu.

- Bu haber 928 kez okundu.

Koray Avcı Londra’yı salladı !

Senin İçin Değer albümünü çıkardıktan sonra konser çalışmalarına devam eden Koray Avcı, mesheden sesi ve yorumuyla Londra’daki hayranlarına harika bir müzik şöleni yaşattı.

İsmail Doğuş, Divaa Eevent

İngiltere’nin en büyük organizasyon şirketi Divaa Event’in sahibi İsmail ( Ejder) Doğuş, Avrupa Gazetesine özel şunları söyledi: “ 2300 oturma kapasiteli salonda hiç yer kalmadı ve tüm biletler full house satıldı. Koray Avci, Londra’yı daha bir coşkulu salladı. Tüm Koray Avcı hayranlarına teşekkür ederim. Alper Kul ve Funda arar konserlerinde görüşmek üzere”

Anlamlı konser

Diva Events farkıyla Koray Avcı muhteşem bir sahne açışıyla dün akşam O2 İndigo salonda harika bir konser verdi ve Londra’yı salladı. Diva Event tarafından dün düzenlenen konser öncesi tüm biletler satıldı. Konser salonu ağzına kadar doluydu. Şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Avrupa Engelliler Derneği üyesi bir engelli ile özel olarak ilgilenen Koray Avcı duygu dolu anlar yaşadı. Avrupa Engelliler Derneği Başkanı Poyraz Çadır, Koray Avcı ve Divaa Event sahibi Ejder Doğuş’a teşekkür etti

Divaa Event sahibi Ejder Doğuş, Koray Avcı hayranlarıyla birebir ilgilendi

ALPER KUL KASIM’DA

Koray Avcı konserinin ardından tek kişilik komedi gösterisiyle Alper Kul, Londra’yı kahkaya boğacak. 16 Kasım 2018 tarihinde Milfield Tiyatro salonunda gerçekleşecek olan komedi gösterisi biletleri satışa sunuldu. Alper Kul komesi oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz. Alper Kul gösterisini kaçırmayın sınırlı sayıda yer olduğu açıklandı.

Rüya London

Koray Avcı, konserin ardından Londra’nın en ünlü mekanlarından Rüya Restaurant’ta dostlarıyla akşam yemeğindeydi. Konserin sponsorlarından ünlü restaurant zinciri Mem&Laz’ın sahibi Mehmet Kocakerim, Koray Avcı, Divaa Events’in sahibi İsmail Doğuş, ünlü sanatçı Ziynet Salı, Londra’nın en nezih ilk 10 restaurantından biri seçilen Rüya London’da buluştu. Rüya Londra’nın patronu Umut Özkanca’nın ev sahipliği yaptığı yemekte ünlü isimler konser yorgunluğunu da birlikte attı.

Dünyanın en iyileri arasında

Restaurantın Dubai’deki başarısının ardından, Mayıs ayında Londra’nın Mayfair bölgesinde açılan restaurantın yeni şubesi, uluslararası bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Restaurant, Türk Mutfağı’nın sevilen lezzetlerinin yanı sıra zengin menüsüyle de müdavimlerini cezbetmeye devam ediyor. Londra’nın en nezih restaurantlarından birinde kaliteli zaman geçirmek isteyenleri 30 Upper Grosvenor St, Mayfair, London W1K 7PH adresindeki şubesinde bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.