Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Sinek Lokanta Its Anatolia Londradan Alman müzik grubu Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Dara Antik Kenti 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Londralı gurbetçi Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara ingiltere nerede oy kullanılacak İngiltere ekonomisi Londra Türk restaurant Londra Türk gece Onurr

Marina Arena'da muhteşem DUMAN konseri sonrası bu kez sahne Teoman'ın

MARİNA ARENA'DA ROCK ESİNTİSİ TEOMAN İLE DEVAM EDİYOR.

- Bu haber 120 kez okundu.

Marina Arena'da muhteşem DUMAN konseri sonrası bu kez sahne Teoman'ın

Türkiye’nin En Büyük Açık Hava Konser Alanı Tuzla Marina Arena’da muhteşem DUMAN konseri sonrası bu kez sahne Teoman’ınDeniz kenarında sahil esintisinde gençlere ROCK GECELERİ yaşatmayı hedefleyen Marina Arena Teoman konseri şimdiden sosyal medyadan gençlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

TEOMAN’DAN “SİNEMA YOK AMA SAHNEYE DEVAM”

Rock Dünyası’nın en önemli isimlerinden Teoman Marina Arena sahnesi öncesi sahnelere son hız devam ettiğinin bir kez daha sinyalini verdi. Sinema, oyunculuk yok ama sahne son sürat devam diyen Teoman’ın Marina Arena sahnesi için biletler biletixte.

 Tarih: 26 Ağustos/Cumartesi

 Saat: 21:00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.