Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir

Melis Birkan ve Aras Aydın Sefirin Kızı’nda

Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi Sefirin Kızı’na Melis Birkan ve Aras Aydın konuk oluyor.

- Bu haber 663 kez okundu.

Melis Birkan ve Aras Aydın Sefirin Kızı’nda

27 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde Melis Birkan ve Aras Aydın birlikte yer alacak. Birkan baş komiser Canan başarılı oyuncu Aras Aydın ise komiser Turgut olarak izleyici ile buluşacaklar. Mali Şube'nin gözbebeği iki polis; başarılı ve göz açtırmayan çapraz sorgu teknikleriyle tanınıyorlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nare’nin babası Güven’in ihbarı ile polislerin gözaltına aldığı Sancar ve Gediz’in başları büyük belada. Peki bu durum Nare ve Sancar’ı nasıl etkileyecek? Sağdıçlar için bir çıkış yolu var mı? Merak dolu gelişmelerle “Sefirin Kızı” 27 Ocak Pazartesi akşamı Star’da.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.