Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı

Paris Combo'nun hikâyesi ayrı ayrı müzikal yolculuklar ile başlıyor

Paris Combo’nun ilk albümü bağımsız plak şirketi Boucherie’den çıktı.

- Bu haber 87 kez okundu.

Paris Combo'nun hikâyesi ayrı ayrı müzikal yolculuklar ile başlıyor

Paris’te sinema eğitimi aldıktan sonra ilk müzik adımlarına 1980 sonlarında post-punk gruplarıyla başlayan ve rock grubu Les Endimanchés‘ta yer alan Belle Du Berry ve David Lewis’in kurduğu Paris Combo’nun hikâyesi her iki sanatçının ayrı ayrı müzikal yolculukları ile başlıyor. Performanslarına eklektik ve otantik bir repertuvarla Seine nehri çevresindeki lokallerde şarkı söyleyerek başlayan Paris Combo’nun ilk albümü bağımsız plak şirketi Boucherie’den çıktı. Altın plak satışlarıyla 200 binden fazla satan 1999 çıkışlı ikinci albümleri Living-Room ise Paris Combo’ya Fransa’da büyük ün getirirken toplam 6 stüdyo albümü ve çift CD olarak yayınlanan canlı konser albümleriyle grup Fransız müzik dünyasının en otantik gruplarından biri haline gelmeyi başardı.

 

Ününü Fransa’nın dışına da taşıyan grup, sadece Amerika, Avustralya, Brezilya, Doğu Avrupa ve Güneydoğu Asya ülkelerini de kapsayan konserleriyle büyük ilgi gördü. Paris Combo 2017 Şubat ayında yayınladıkları son albümleri Tako Tsubo’nun dünya turnesi kapsamında rengârenk parçalarıyla 13 Kasım’da Cemal Reşit Rey’de!

 

13 Kasım 2017, 20.00 – CEMAL REŞİT REY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.