Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası Sezin Angelova koronavirüs fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Sezin Erbil Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe

Popüler şarkısı Mi Gente ile Willy William İstanbul'da

Willy William İstanbul'da

- Bu haber 226 kez okundu.

Popüler şarkısı Mi Gente ile Willy William İstanbul'da

ŞARKISI DÜNYA STARLARININ AĞZINDA. Son günlerin en popüler şarkısı ‘’Mi Gente’’ ile yerini iyice sağlamlaştıran Willy William, 24 Eylül Pazar günü İstanbul Masquerade Club’da sahne alacak.Mi Gante ile tüm listeleri alt üst eden Willy William için farklı olan ise ünlülerin sosyal medyada çektikleri videolar. Özellikle aktör Vin Diesel,futbol sihirbazları Ronaldo, Neymar gibi isimler çektikleri videolar ile milyonlarca kez izlendi.Şu anda youtubeda 2 ayda 741.000.000 geçen Willy William ulaşılması güç bir rekora imza attı.Türk hayranlarıyla buluşmak için gün sayan Willy William, seyirci rekoruna da imza atması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.