Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Rap Dünyasının Yükselen Yıldızı, Turneye Çıkıyor

Rap Dünyasının yükselen ismi Kubilay Karca,  Kınay Prouduction organizasyonuyla Türkiye Turnesine çıkıyor. 

- Bu haber 538 kez okundu.

Rap Dünyasının Yükselen Yıldızı, Turneye Çıkıyor

Her çıkardığı single çalışmasıyla olay yaratan, rap dünyasına hızlı bir giriş yapan Karca şimdi ise konserlerinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  Türkiye tünesi için şimdiden hazırlıklarına başlayan sanatçı, sahnelerinde sevenlerine unutulmaz anlar yaşatacak.  İstanbul   22 Ocak İf Beşiktaş sahnesine özellikle  gençlerin severek dinlediği Şehinşah’ı konuk alacak. Belirlenen konser takviminde ise biletler biletix’de yerini aldı. 


31 Ocak Beylikdüzü Mask Sahnesi 
15 Mart Holly Stone – Antalya

https://www.biletix.com/search/TURKIYE/tr&searchq=kubilay%20kar%C3%A7a%20%C2%A0#kubilay%20kar%C3%A7a%20%C2%A0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.