Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka

Şarkıcı Lara Fabian'ın Konser Öncesi İstekleri Pes Dedirtti

Antalya'da beş yıldızlı bir otelde sahneye çıkan Belçikalı şarkıcı Lara Fabian, açık hava konserinde ortamın 21 derece olmasını isteyince konser kapalı salona taşındı. Şarkıcı aynı zamanda hamam, teras havuzu gibi istekleriyle de herkesi şaşırttı.

- Bu haber 396 kez okundu.

Şarkıcı Lara Fabian'ın Konser Öncesi İstekleri Pes Dedirtti

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Titanic Mardan Palace Otel, dünyaca ünlü şarkıcı Lara Fabian'ı sahnesinde ağırladı. Rus turistlerden oluşan grup için sahneye çıkan Fabian'ın, 41 maddelik istek listesi dikkat çekti. İçinde hamam, sauna, kendine ait teras havuzu ve sinema salonu bulunan kral dairesinde kalan şarkıcı, dairede siyah çay bulundurulmamasını, aynı zamanda tüm oda, banyo ve hamamın 21 derece sıcaklıkta sabitlenmesini istedi.  21 DERECE ŞARTI KOYDU Bulunduğu ortamın sıcaklığının 21 derece olmasına dikkat eden Fabian, açık hava konserinin de bu nedenle kapalı salona alınması için ısrar etti. Bu istek üzerine geceyi düzenleyen BPM Organizasyon, sahneyi ve konser alanını birkaç saat içinde otelin gala salonuna taşıdı. Salondaki klimalar ise 21 dereceye ayarlandı. Saat 22.00'de başlaması beklenen konser yarım saat sarktı. Bazı Rus turistler, dakikalar ilerledikçe alkışlarıyla Fabian'ı sahneye çağırdı.

SADECE SAĞ PROFİLİNDEN FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Fabian'ın istekleri bununla da sınırlı kalmadı. Sanatçı, fotoğraf çekimleriyle ilgili birtakım isteklerini de menajeri aracılığıyla iletti. Haber kameralarının görüntü almasının yasak olduğu konserde, foto muhabirleri için de sadece sağ profilden fotoğraf çekimine izin verildi. Sahnenin sağına yerleşmeleri istenen foto muhabirleri, Lara Fabian'ı sadece sağ profilinden fotoğraflayabildi. Konseri izleyen Rus turistler ise cep telefonlarıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaptı.

Sanatçı, gecede 'Je t'aime', 'Adagio' ve 'Je suis malade' gibi müzik listelerinde uzun süre liste başı olmuş şarkılarını seslendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Lara Fabian
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.