Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna Ece Vahapoğlu La Mare Collection tuhaf ZEYTİNYAĞ VE DOMATES Harcandıkça Erkin Koray

Sevda Gül, Nerdesin isimli tekli eserini sevenlerine sundu

TÜRKÜYE YENİ DÜZENLEME

- Bu haber 606 kez okundu.

Sevda Gül, Nerdesin isimli tekli eserini sevenlerine sundu

AVRUPA RADYO-Sevilen Türk halk müziği sanatçısı Sevda Gül, “Nerdesin” isimli tekli eserini sevenlerine sundu. Türk halk müziğinin güzel ve başarılı yorumcusu sosyal medyada yoğun ilgi gören geçmişte akustik kayıtla sunduğu “Nerdesin” isimli türküsünü yeni düzenlemesiyle sevenleriyle buluşturdu. Söz ve müziği Nurettin Bay imzası taşıyan “Nerdesin” isimli esere Erkan Nas yönetmenliğinde birde klip çekti. Klip çalışmasında Sevda Gül’ün performans çekimleri yanında İstanbul’un güzel görüntüleriyle süslendi. Müslüm Eke tarafından yeniden düzenlenen ve Sevda Gül yorumuyla internet üzerinden satışa sunulan eser türkü severlerin kısa sürede ilgisini çekti. Müzik dünyasında albüm döneminin kapandığını ifade eden sevilen sanatçı Sevda Gül “Bundan sonra albüm yapmayı düşünmüyorum, içime sinen ve sevenlerimin bulup çıkararak okumamı istedikleri türküleri tekli olarak düzenleyip, yorumlayacak ve sunacağım” dedi. (SELÇUK AKA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.