Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov Xiaomi ilk elektrikli otomobil

Tarkan Londra konserine geri sayım başladı

İngiltere’nin başkenti Londra’da başarılı konserlere imza atan Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan konseri için tüm hazırlıkların yapıldığını duyurdu.

- Bu haber 308 kez okundu.

Tarkan Londra konserine geri sayım başladı

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Dünyaca ünlü şarkıcımız Tarkan hayranlarını konsere doyuracak. İngiltere’nin başkenti Londra’ya konser için gelecek olan Tarkan, hayranlarına Londra müjdesini verdi. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan konserine geri sayımın başladığını aktardı.

Divaa Event Ejder Doğuş

Şarkıcı bir ilki gerçekleştirerek Ekim ayında sevenleriyle Londra’da buluşacak. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Şahmeran Entertainment ile birlikte Tarkan konserinin 6 Ekim 2019 tarihinde Eventim Apollo salonunda yapılacağını açıkladı. Biletler online olarak satışta. Online dışındaki tüm Londra bilet satış yerleri ve sponsorlar ile ayrıntılar bir iki gün içinde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.