Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME Bahattin Gemici İngiltere Prensi Harryyi Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna Ece Vahapoğlu La Mare Collection tuhaf ZEYTİNYAĞ VE DOMATES

Tuluyhan Uğurlu Özbekistan'da konser verecek

Piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla başkent Taşkent'te Özbek sanatseverlerle buluşacak.

- Bu haber 166 kez okundu.

Tuluyhan Uğurlu Özbekistan'da konser verecek

Piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te iki konser verecek. 

Uğurlu, ilk olarak 29 Ekim akşamı Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliğinin düzenlediği Cumhuriyet Resepsiyonunda sahneye çıkacak. 

Özbekistan üst düzey protokolünün de katılacağı konserde sanatçı, "Güneş Ülke Anadolu" isimli eserini seslendirecek.

Uğurlu, Taşkent Kültür ve Tanıtma Müşavirliğinin, şehrin en prestijli salonlarından Özbekistan Devlet Konservatuvarı salonunda organize ettiği, 30 Ekim'de gerçekleştirilecek ikinci konserde, Özbek sanatseverler ve gençlerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.