Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Ünlü sanatçılar 14 Şubat'ta sahne alacak

Ajda Pekkan Zorlu PSM'de, ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, TİM Show Center’da dinleyiciyle buluşacak.

- Bu haber 330 kez okundu.

Ünlü sanatçılar 14 Şubat'ta sahne alacak

14 Şubat Sevgililer Günü"nde çok sayıda kültür sanat etkinliği İstanbul'da sanatseverlerle buluşacak. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, 14 Şubat'ta TİM Show Center’da özel bir repertuvarla konser verecek.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Giuseppe Donizetti'nin "Don Pasquale" operasını yeniden sahneye taşıyacak. "Komik Opera" özelliğiyle izleyicilerin beğenisini kazanan ve gösterimde olduğu sezonlarda kapalı gişe oynayan eser, Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi'nde izleyiciye sunulacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda "Sevgililer Günü Konseri" verecek. Trombon sanatçısı Tuncay Kayış ile keman sanatçısı kızı, Melodi Kayış’ın eşlik edeceği etkinlikte orkestrayı Murat Göktaş yönetecek.

Sanatçı Ajda Pekkan, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM'de sevilen şarkılarını yorumlayacak.

Güney Koreli bir keman sanatçısı Soyoung Yoon ile Alman piyanist Mario Haring, İstanbul Resitalleri'nde aynı sahneyi paylaşacak. Etkinlik, Sakıp Sabancı Müzesi the Seed'de sanatseverlerle buluşacak.

Tsar B takma adını kullanan Belçikalı müzisyen Justine Bourgeus Salon İKSV'ye konuk olacak.

İstanbul Devlet Tiyatrosu, "Uçmak- Hezarfen Ahmet Çelebi" oyununu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de, "Bay Z"yi Mecidiyeköy Stüdyo Sahne'de, "80 Günde Devr-i Alem"i Üsküdar Tekel Sahnesi'nde, "Filozof Ahmed"i Üsküdar Stüdyo Sahne'de, "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye" eseri de Garibaldi Salon 2'de sahneleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrolarında ise 14 Şubat'ta Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Yangınlar", Fatih Reşat Nuri Sahnesi'nde "Ben Çağırmadım", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "Şahane Züğürtler", Haldun Taner Sahnesi'nde "Matruşka", Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde "Çın Sabahta",Ümraniye Sahnesi'nde "Ay, Caramela!", Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde "Nora- Bir Bebek Evi", Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "Kahvede Şenlik Var", Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Sahnesi'nde ise "Vahşi Batı" oyunu izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.