Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Yerli Kim Kardashian GG, İlk Single’ını Yayınladı

İki sinema filminde ana rollerden birini canlandıran GG, aynı zamanda bir kaç firmanın reklam yüzü oldu. Asıl adı Gizem Gülşen Şahin. 27 Eylül 1991 yılında Eskişehir de doğdu.

- Bu haber 343 kez okundu.

Yerli Kim Kardashian GG, İlk Single’ını Yayınladı

Edremit Anadolu Lisesini bitiren Şahin , 2009 yılında üniversite okumak için İstanbul'a yerleşti. Okulun bitmesinin ardından hava yolu şirketlerinde kabin memuru olarak 4 sene çalıştı. Sonrasında gelen modellik tekliflerini değerlendiren GG Fashion TV kanalında bu yeteneğini sergiledi.
 

İki sinema filminde ana rollerden birini canlandıran GG, aynı zamanda bir kaç firmanın reklam yüzü oldu.

Yine bu esnada gelen bir teklifi değerlendirip bir magazin programında sunuculuk yaparken, . sunarken Abdullah Özdoğan ile tanıştı ve kariyerinin rotası hiç ummadığı şekilde değişti.

Portekizce ve İngilizce bilen GG , ilk single’ı olan Love Lies şarkısını Whiney Houston’un manevi kızı Brandi’den aldi .
Şarkının aranjesi ve alt yapı kayıtları Amerika’da, vokal kayıtları ise ünlü müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde Türkiye’de MEK 2645 Stüdyoları’nda yapıldı.

Şarkının dans versiyonu ise genç neslin önemli aranjörlerinden Ari Gemci tarafından yapıldı.
Geçtiğimi günlerde 2645 Records etiketiyle yayınlanan şarkı, sinema yönetmeni Gökhan Atik tarafından kliplendirildi.

Kim Kardashian’a olan benzerliği ile dikkat Çeken Şahin, aynı zaman da özel tasarım kıyafetler yapıyor ve kendine özel markası var. İlk klibinde kendine tasarımı kendine ait 5 ayrı kostüm kullanan GG, müzik dünyasında farklı bir renk olmayı hedefliyor.

KLİP LİNKİ:

https://www.youtube.com/watch?v=NbWns6DcCo0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.