Öne Çıkanlar İngiltere İngiltere bayram İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye bozcader Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Adele Türk Tiyatro Festivali MüzikOnAir Kınay Prouduction Şarkıcı Fettah Can ONUR Remzi Taşkıran Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler Tuba Ünsal Vizontele Tuuba

Ziynet Sali memleketi Kıbrıs’ta ailesiyle hasret giderdi

Ziynet Sali hafta sonu memleketi Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı.

- Bu haber 426 kez okundu.

Ziynet Sali memleketi Kıbrıs’ta ailesiyle hasret giderdi

Ziynet Sali hafta sonu memleketi Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Şarkıları ile coşturan sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında anne babası ve kardeşleri de vardı. Sanatçı “Bana da Söyle” adlı şarkısını seslendirdiği Ferdi Tayfur’a sahneden alkış istedi.

Girne Rocks Hotel’de iki konser veren Ziynet Sali Kıbrıs’ta memleket hasretini de giderdi. Ailesi ile birlikte hafta sonu tatilide yapma fırsatı bulan sanatçıya konserinde anne babası ve kardeşleri de yalnız bırakmadılar. Şarkıları ile coşturan sanatçı en son Ferdi Tayfur’a ait “Bana da Söyle” adlı şarkıyı Mustafa Ceceli aranjesiyle seslendirmiş ve şarkıya Nihat Odabaşı ile klip de çekmişti. Şarkının büyük beğeni kazanması ve listelerde üst sıralara çıkması Sali’yi çok mutlu etmişti. Kıbrıs’ta şarkıyı ilk kez canlı okuyan sanatçı sahneden şarkının sahibi Ferdi Tayfur’a alkış istedi. Ziynet Sali “Bana çok mütevazisin diyorlar ama bu kez mütevaziliği kenara bırakıyorum ve şarkım çok güzel oldu listelerde üst sıralara çıktık. Müthiş çıkış yaptık yine” dedi. Cengiz Abazoğlu’na ait iki kıyafet giyen sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında oyuncu Sera Tokdemir’de vardı. Güzel oyuncu Ziynet Sali ‘nin şarkılarıyla coştu halay çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.