Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Jeremy Corbyn Özlem Warren kitap O2 Indigo Esra Erol Cyprus Paradise Ivana Sert gelinlikte oyuncu gulper ozdemir Abdullah Inal Hailey Baldwin Serseri Mayınlar Aydemir Akbas Demet Akalin Yıkılmam Harbiye Açıkhava Mustafa Sandal Alparslan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Altun Türkiye Bisiklet Federasyonu Munzur Çayı

ADRİANA LİMA’YA İNAT MODELLİK YAPTI ! HİLAL ALTINBİLEK'in POZLARI

Hilal Altınbilek oyunculuğunun yanı sıra modelliğiyle de iddialı olduğunu gösterdi.

- Bu haber 457 kez okundu.

ADRİANA LİMA’YA İNAT MODELLİK YAPTI ! HİLAL ALTINBİLEK'in POZLARI

Yazar Metin Hara ve Adriana Lima 2017 yılında tanışmış ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Sevgilisini Türkiye'de ziyarete gelen Lima, tatilde verdiği pozlarla çok konuşulmuştu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Altınbilek, Metin Hara ile bir süre önce Bozcaada'da görüntülenmiş, Altınbilek’in Adriana Lima'ya olan benzerliği dikkatlerden kaçmamıştı..Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı konuşulurken, Türkiye’nin en seçkin abiye markalarından olan Alfa Beta Altınbilek’i marka yüzü yaptı. Oyunculuktan modelliğe geçiş yapan Hilal Altınbilek’in resimlerini ünlülerin fotoğrafçısı Zeynel Abidin Ağgül, ile Kilyos'da çekti. Alfa Beta, 30 yılı aşkın zamandır süre gelen tecrübesiyle Türk abiye moda sektörünün yanı sıra, yurt dışında da abiye sektörünün önde isimleri arasında yer alıyor. Markanın elbiseleriyle göz dolduran Hilal Altınbilek oyunculuğunun yanı sıra modelliğiyle de iddialı olduğunu gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.