Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali TÜİK Beşiktaş HAKAN BAŞAR Malatya Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens

Almanya'da doğup büyümüş Türk asıllı şarkıcı Betül'ün Kaybolsak Sonsuza şarkısı tüm Dijital Platformlarda

Almanya'da doğup büyümüş Türk asıllı şarkıcı/söz yazarı Betül, ilk yayınladığı şarkısı "Döner Başım"ın başarısından sonra bu kez "Kaybolsak Sonsuza" ile sıcak yaz günlerini 13 ağustosta kulaklarınıza taşımaya geliyor.

- Bu haber 516 kez okundu.

Almanya'da doğup büyümüş Türk asıllı şarkıcı Betül'ün Kaybolsak Sonsuza şarkısı tüm Dijital Platformlarda

Söz ve bestesinin Betül'e ait olduğu, altyapı ve aranjenin Osman Küçükşerif tarafından yapıldığı ve mix&masteringini Aliş Kaygusuz'un üstlendiği sıcak yaz parçasının çıkış tarihi ülkemizde yaşanan iç parçalayıcı yangın haberlerinden sonra erteleme kararı alınmıştı. Müziğin birleştirici gücüne inanarak "Kaybolsak Sonsuza" iyi günlerin yaklaştığını damarlarınızda hissettirecek.
Şarkıdaki sözlerle birlikte sözlere atıfta bulunarak hoş detaylar barındıran sözlü videonun yapımını 142videos üstlendi.

Altı yaşında Berlin Türk Musikisi Konservatuvarı'nda müzik eğitimi almaya başlayan Betül, kariyerindeki ilk profesyonel adımı "Döner Başım" ile attıktan sonra şimdi "Kaybolsak Sonsuza" ile karşımızda.Şarkıyı "Benim için aşkı ve yazı bağdaştırıyor" şeklinde tanımlayan genç sanatçı "Şu an elimde birçok şarkı var, sürprizlere hazır olun. Uzun ara vermeden sıradaki şarkıları sevenlerime sunacağım." diyerek hayranlarını heyecanlandırıyor.

BETÜL - KAYBOLSAK SONSUZA Şimdi Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.