Öne Çıkanlar Diplomat Travel hamam sahnesi Aleyna Tilki ilk albüm Belçika Müşvik Guluzade Cadılar Meclisi Digiturk Kıbrıs Türk Patara Antik Kenti Donald Trump Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Ata Demirer İngilterede Eda Doğanay Aslıhan Karalar Atatürk Mustafa Sandal Diriliş Ertuğrul

Antalya Akra Caz Festivali

- Festival kapsamında Fransız grup Electro Deluxe sahne aldı

- Bu haber 247 kez okundu.

Antalya Akra Caz Festivali

ANTALYA (AA) - Antalya Akra Caz Festivali kapsamında, Fransız grup Electro Deluxe bir konser verdi.

Akra Barut Otel'de gerçekleştirilen konserde funk, soul, hiphop ve elekro müziği caz müzikle bir araya getiren Fransız grup, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Herbie Hancock, Buckshot LeFonque ve Meshell Ndegeocello'dan esinlenen ve parçalarında jazz-funk sound’u yakalayan grup, seslendirdikleri her parça sonrası konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.

Grup yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Yarın Cesaria Evora Tribute gurubunun sahne alacağı festivalde, Fazıl Say, Elif Çağlar, Ediz Hafızoğlu ve Dany Brillant gibi müzisyenler de konser verecek.

Festival, 12 Mayıs'a kadar sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.