Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngilterede yaşayan sanatçıları

Bilkent Sanat Festivali'nde renkli "dans" gösterisi

- Bilkent Sanat Festivali kapsamında, vücutları boyalı olarak sahneye çıkan 53 dansçı, renkli bir performansa imza attı

- Bu haber 224 kez okundu.

Bilkent Sanat Festivali'nde renkli

ANKARA (AA) - Bilkent Sanat Festivali kapsamında, vücutlarının tamamı boyalı olarak sahneye çıkan 53 dansçı renkli bir performans sergiledi.

Bilkent Center'da devam eden ve bu yıl 2'ncisi düzenlenen sanat festivali, müzikten dans gösterilerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Festival kapsamında, vücutları baştan aşağı boyalı 53 dansçı, "Sound of Body" etkinliğinde sahneye çıktı. STYX Dans Et Akademisi öğrencilerinden oluşan dansçılar, Van Gogh'un resim tablosunun içinden çıkarak renkli bir gösteriye imza attı.

Koreografisini Nur Sonbahar, dekorlarını da Nur Doğu Koçak'ın hazırladığı "Sound Of Body" etkinliğinin sonunda izleyenler de öğrencilerle birlikte dans etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.