Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum

Emrah Koçak, G F Handel'in sonatını klasik gitara uyarladı

G F Handel'in HWV 428 klavsen sonatının allemande bölümünü, HWV 373 E majör keman sonatının Adagio ve de Allegro bölümlerini klasik gitara uyarlayarak dijital platformlarda çıkardı

- Bu haber 423 kez okundu.

Emrah Koçak, G F Handel'in sonatını klasik gitara uyarladı

Emrah Koçak, G F Handel'in HWV 428 klavsen sonatının allemande bölümünü, HWV 373 E majör keman sonatının Adagio ve de Allegro bölümlerini klasik gitara uyarlayarak dijital platformlarda çıkardı. Videoları da dünyanın en prestijli gitar kanallarından olan Siccas Guitars da yayınlanıyor. Allemande 70.000 izlenmeyi geçti. 2000 küsür beğeni aldı. Adagio ve Allegro da 20.000 izlenmeyi geçti .İki video da çok güzel tepkiler alıyor. 

Emrah Koçak Kimdir

Gitarist,Thames Valley Uni.LCM lisans diplomasının ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gitar bölümüne girdi.Studyo gitaristi olarak 2006 yılından beri yurt içi ve yurt dışında bir çok albümde çaldı,şarkıcıların  orkestralarında yer aldı,halen de devam ediyor.

Allemande : https://youtu.be/LkHcWSXbyn8

Adagio : https://youtu.be/gryP_FkATYw

Spotify:

https://open.spotify.com/album/4LRjhO0uFqXKHmVIlYNDD1?si=FowJ7h94TPW3_Cx09JGGfA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.