Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngilterede yaşayan sanatçıları

Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor

Fethiye müzik piyasasının en sevilen seslerinden olan Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor. Cover furyasına Fethiye Çiftetellisi de ekleniyor.

- Bu haber 311 kez okundu.

Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor

FETHİYE ÇİFTETELLİSİ YENİDEN YORUMLANIYOR. Fethiye müzik piyasasının en sevilen seslerinden olan Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor. Cover furyasına Fethiye Çiftetellisi de ekleniyor. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanması oldukça yaygınlaştı. Bu akımdan Fethiye Çiftetellisin de payına düşeni alması ve yepyeni yorumuyla artık barların, diskoların, clup ve plajların vazgeçilmezi listesine girmesi hedefleniyor.

Fethiye çiftetellisinin cover yapılmasının fikir annesi olan sanatçı Banu Büyüksolak, bu konuda ilk olarak Netd Müzik ile anlaşmaya vardık. Youtube kanalında coverımız beğeniye sunulacak. Müzik çalışmamız için Sütüdyo M sahibi Mustafa Mert ve klip çekimi içinde Yasin Koç ile çalışmayı planlıyoruz. Projemiz Fethiye Belediyesi tarafında da desteklenmektedir, diye açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.