Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF

Gamze Akın, Yalnızlık Sandalı şarkısı ile  müzikseverlerin karşısında

Ekim ayında çıkardığı 'İsyan Bayrağı' şarkısından sonra şimdi de söz ve müziği yine kendisine ait olan 'Yalnızlık Sandalı' şarkısı ile  müzikseverlerin karşısında.

- Bu haber 343 kez okundu.

Gamze Akın, Yalnızlık Sandalı şarkısı ile  müzikseverlerin karşısında

Gamze Akın çektiği klibi ile yepyeni slow şarkısını müzikseverlere sundu. Ekim ayında çıkardığı 'İsyan Bayrağı' şarkısından sonra şimdi de söz ve müziği yine kendisine ait olan 'Yalnızlık Sandalı' şarkısı ile  müzikseverlerin karşısında. Gamze Akın sesi ve yorumu ile bu şarkıda küçük büyük herkesin yüreğine ruhuna dokunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.