Öne Çıkanlar SÖYLEME Viens Dans Ma Vie G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Burak Yılmaz Nur Yerlitaş Nihan Akın Apollo Filarmoni Orkestrası Soner Arıca MüzikOnAir Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali İlk Türk kadın opera sanatçısı

Gökçin şimdiden alternatif pop rock kulvarının güçlü isimlerinden biri olacağını kanıtlıyor.

Üniversite yıllarından beri solistlik yapan Gökçin, sözü ve müziği kendisine ait  ilk teklisi Narsist Yabancı’yı yayınladı. Gökçin farklı sound’u ve çarpıcı vokalleriyle alternatif müziğin en önemli seslerinden biri olmaya aday

- Bu haber 262 kez okundu.

Gökçin şimdiden alternatif pop rock kulvarının güçlü isimlerinden biri olacağını kanıtlıyor.

ALTERNATİF SAHNENİN YENİ YILDIZI: GÖKÇİN. Sanatçı bir ailede doğmanın avantajlarını kullanarak müzikle dolu bir ortamda büyüyen Gökçin kendisine çizdiği müzikal yolculuğun ilk büyük adımını attı. İlk teklisi Narsist Yabancı’yı dinleyici ile buluşturan Gökçin şimdiden alternatif pop rock kulvarının güçlü isimlerinden biri olacağını kanıtlıyor. Tüm dijital platformlarda yayımlanan Narsist Yabancı’nın sözü ve müziği Gökçin’e ait. şarkının prodüktörlüğünü, piyano ve gitarları da çalan ünlü müzisyen Yuriy Ryadchenko üstlendi. Davulları Mert Türkmen’in çaldığı Narsist Yabancı’nın miks ve mastering’ini Doğa Saraç gerçekleştirdi.

İçinde bulunduğumuz zamanın ruhunu yansıtan şarkıda Gökçin, vokal performansı ile 2021 yılının güçlü kadın müzisyenlerinden olacağının sinyallerini veriyor. Kendi yazdığı şarkıları sahnede dinleyicisi ile birlikte söyleme hayalini kuran Gökçin, müzikte kalıcı bir yer edinmek için art arda şarkılar üreterek kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemeyi planlıyor.

Biyografi

Gökçin 1983 yılında İstanbul’da doğdu ve meslek olarak tüm sanat dallarını icra eden bir ailede büyüdü. Üniversite yıllarında amatör bir rock grubunun solistliğini yaptı ve konserlerinde vokallerine hayran olduğu Şebnem Ferah, Özlem Tekin, Dolores O’Riordan, Nina Persson gibi sanatçıların şarkılarını seslendirdi. Üyesi olduğu korolarda, repertuarına birçok dilden ve farklı türlerden şarkılar ekleme fırsatı buldu. Warşova'da Kościół Świętego Krzyża, Roma'da Pantheon, İstanbul'da Aya İrini gibi seçkin konser mekanlarında yurtiçi ve yurtdışında değerli müzisyenlerle sahne aldı. Gökçin, çocukluğundan beri her türlü yazına olan ilgisini canlı tutmuş, yazdığı öykülerle çeşitli yarışmalarda ödül almıştır. Müzikal becerilerini şan ve piyano dersleri alarak geliştirmeye devam ederken, TV kanalları ve dergilerde editörlük, reklam ajanslarında metin yazarlığı yaptı.

 


Söz-Müzik; Gökçin 

Prodüktör: Yuriy Ryadchenko 
Piyano- Gitarlar: Yuriy Ryadchenko
Davul: Mert Türkmen 
Mixing- Mastering: Doğa Saraç 
Fotoğraf: Alexandros Pastoras

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.