Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum Noyanlar Premiere League

HANDE YENER & DEMET AKALIN HABER KRALİÇELERİN 30.000 SEYİRCİYLE REKOR KIRDIKLARI DEV BULUŞMASI

Ünlü pop yıldızları Hande Yener ve Demet Akalın, barışmalarının  ardından 10 yıl sonra ilk defa   Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yazfest 2021 konserlerinde aynı   sahneye çıktılar.

- Bu haber 289 kez okundu.

HANDE YENER & DEMET AKALIN HABER KRALİÇELERİN 30.000 SEYİRCİYLE REKOR KIRDIKLARI DEV BULUŞMASI

Ümraniye Millet Bahçesi’nde peş peşe aynı sahneyi paylaşan Türk pop müziğinin devlerinin konserlerine 30.000 kişinin katılımı ile Ümraniye’de bir ilke imza atılarak konser katılım rekoru kırıldı.İkili yıllar sonra yapılan bu dev buluşma sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi.Hande Yener; İkimizi aynı sahnede görme fikri çok fazla ilgi gördü. Rekor bir katılım olmuş. Bu özel katılım rekoru için bize gösterdikleri ilgiden dolayı değerli halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizi yeni projelerde birlikte göreceksiniz. Şimdiden  Avrupa turnesi için görüşmeler başladı. Şimdi İkimiz için de eğlence yeniden başlıyor. Birbirimize sahnede takılıyoruz geçmişteki çocukluklarımızla alay ediyoruz. Bu kadar zaman sonra Demet ile iletişimimizin pozitif güce dönüşmesi benim için çok güzel bir duygu. Sevenlerimizin bizi böyle görmek istediğini biliyoruz ve bu ikili konserlere de devam edeceğiz dedi.

Demet Akalın; Sahnede 30.000 kişiye şarkı söylerken Hande ile     anlamsız tartışmalarımızın bize sadece zaman kaybettirdiğini düşündüm. Şimdi biz iki Kraliçe birlikte Avrupa Turnesine Birlikte Türkiye’nin konuşacağı dev projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. İkimizin büyük enerjisinden ortaya çıkacak büyük başarılarımızla bizim sevenlerimizin karşısında olmak benim içinde çok özel bir duygu olacak dedi. Bu rekor seyirci katılımı için değerli halkımıza çok  teşekkür ederim dedi.

Yazfest 2021’in coşkulu izleyenleri arasında Başkan İsmet Yıldırım da vardı. İzleyenlere kısa bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, “Ümraniye’miz tarihinde ilk kez böyle geniş katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İlginizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl da yine aynı coşkuyla, bu güzel mekânda birbirinden değerli isimleri siz kıymetli komşularımızla buluşturacağız” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım, Hande Yener ve Demet Akalın’a cam vazo ve plaket takdim etti.Hande Yener Instagram hesabından hikâye paylaşarak Başkan Yıldırım’a teşekkür etti. Yener: “Değerli Başkanım bu özel el yapımı hediyeniz için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm müzisyen arkadaşlarımı da ayırt etmeden düşünmeniz çok büyük incelik. Her şey için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.Demet Akalın da Instagram hesabından bir hikâye paylaşımında bulundu. Akalın, paylaşımında Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.