Öne Çıkanlar Diplomat Travel Parmak İzi Xiamoi SU7 araba St. Marys Islingtonda yeni ürünü Fıccın Kozmetolog Ozan Bayraşa Psychedelic Dünyası Alman müzik grubu March the Month Kahramanmaraş BURSA BÜLBÜLÜ Aleyna Tilki ilk albüm Londralı şarkıcı İrlanda Londra 2024 Balfour Deklarasyonunun Empati Londrada Cumhuriyet 100. Yıl Balosu

İzmir'de Hıdırellez şenliği

- Kentin bir çok noktasına ateş yakan vatandaşlar, dileklerini denize ve gökyüzüne bıraktı - Ünlü sanatçı Goran Bregoviç, Gündoğdu Meydanı'nda hayranlarıyla buluştu

- Bu haber 119 kez okundu.

İzmir'de Hıdırellez şenliği

İZMİR (AA) - Anadolu'da "baharın habercisi" olarak kabul edilen Hıdırellez'i, İzmirli vatandaşlar kentin bir çok yerinde ateşin üzerinden atlayarak ve dilek tutarak kutladı.

Havanın güzel olmasını fırsat bilen çok sayıda vatandaş, sahil şeridi ve park alanlarında toplanarak Hıdırellez ateşi yaktı.

Bazı vatandaşlar kağıtlara yazdıkları dilekleri denize atarken bazıları da gökyüzüne dilek balonu uçurmayı tercih etti.

Gündoğdu Meydanı'nda da İzmir Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Hıdırellez kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Goran Bregoviç, hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık iki saat boyunca sevilen parçaları seslendiren Bregoviç, büyük ilgi gördü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.