Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir

Müfit Can Saçıntı'dan İtiraz Ediyorum ismine sahip tek kişilik gösterisi

Programda sanattan yazarlığa, astrolojiden koronavirüs pandemisine kadar pek çok konu konuşuldu.

- Bu haber 673 kez okundu.

Müfit Can Saçıntı'dan İtiraz Ediyorum ismine sahip tek kişilik gösterisi

Ünlü Yönetmen, Oyuncu ve Senarist Müfit Can Saçıntı, Astrolog Çiğdem Işık'ın sunduğu EkoMagazin isimli radyo programına konuk oldu. Programda sanattan yazarlığa, astrolojiden koronavirüs pandemisine kadar pek çok konu konuşuldu.Müfit Can Saçıntı pandemi döneminin çok zor bir süreç olduğunu ve kurallara uyulmaya devam edilmesi durumunda bu pandemiden de kurtulacağımıza değinirken, program sunucusu Astrolog Çiğdem Işık ise aşı olmanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Sinema projeleriyle ilgili de özel açıklamalarda bulunan Müfit Can Saçıntı, katıldığı EkoMagazin adlı radyo programında İtiraz Ediyorum ismine sahip tek kişilik gösterisinden de söz etti. Tek kişilik gösterisinden pandemiye rağmen memnun olduğunu da söyleyen Müfit Can Saçıntı, pandeminin bir an önce bitmesi dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.