Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

TRT Çocuk'un yeni programı 'Sarı' minik seyircileri harekete geçirecek

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla çocukların evlerinde yapabilecek eğlenceli aktivitelerin sunulduğu TRT Çocuk'un yeni programı "Sarı", minik seyircilerle buluşuyor.

- Bu haber 616 kez okundu.

TRT Çocuk'un yeni programı 'Sarı' minik seyircileri harekete geçirecek

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla çocukların evlerinde yapabilecek eğlenceli aktivitelerin sunulduğu TRT Çocuk'un yeni programı "Sarı", minik seyircilerle buluşuyor. Her gün saat 10.30 ve 14.50'de ekrana gelen, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara hitap eden programda, çocukların evde kendi başlarına uygulayabilecekleri eğlenceli aktiviteler ile hareket etmeleri sağlanıyor.  Çocukların hijyen kuralları ve el yıkama alışkanlığı ile başlayıp çeşitli oyun ve sporlar günü eğlenceli hale getirmesini sağlayan program, yaklaşık olarak 7-8 dakika sürüyor. Minik seyircilerin hem keyifli vakit geçirmelerini hem de gelişimlerlerini harekete geçirmeyi amaç edinen programda "Sarı" karakterini Emre Yurttakalın canlandırıyor. Programın danışmanlığını ise Prof. Dr. Gelengül Haktanır üstlenirken, TRT kreş öğretmenleri de programa eşlik ediyor.

Anahtar Kelimeler:
TRT Çocuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.