Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

TÜRK DİASPORASI MEDYA ÖDÜLLERİ YARIŞMASI BAŞVURULARI

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından yurt dışında yaşayan geleceğin gazetecileri, iletişimcileri ve sinemacılarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Türk Diasporası Medya Ödülleri” yarışmasına başvurular devam ediyor.

- Bu haber 166 kez okundu.

TÜRK DİASPORASI MEDYA ÖDÜLLERİ YARIŞMASI BAŞVURULARI

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Türk diasporasında medya alanında ortaya konulan özgün ve nitelikli çalışmaları teşvik etmek ve geleceğin gazetecileri, iletişimcileri ve sinemacılarını desteklemek amacıyla “Türk Diasporası Medya Ödülleri” yarışması düzenliyor.Yurt dışında medya alanında çalışan ve bu alana ilgi duyan gençlerin çalışmalarına katkı sunacak “Türk Diasporası Medya Ödülleri” yarışması; Kısa Film, Senaryo, Fotoğraf, Araştırmacı Gazetecilik ve Yeni Medya olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştiriliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EYLÜL 2021

Yarışmaya, 15-40 yaş arası yurt dışında ikamet eden Türk vatandaşı ve mavi kartlı kişiler başvurabilecek. Başvurular ise “turkdiasporasimedyaodulleri.com/başvuru” adresinden alınırken son başvuru tarihi 30 Eylül 2021 olarak belirlendi.

Yarışma sonunda tüm kategorilerde ilk 10’a giren toplam 50 aday ise, Türk Diasporası Medya Akademisi’ne ücretsiz katılabilecek.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 5 BİN EURO

Yarışmada birincilik ödülü; Kısa Film kategorisi için 5.000 Euro, Senaryo, Yeni Medya ve Araştırmacı Gazetecilik kategorileri için 2.500 Euro, Fotoğraf kategorisi için ise 1.000 Euro olarak açıklandı.

Türk Diasporası Medya Ödülleri ‘ne dair tüm detaylar da “turkdiasporasimedyaodulleri.com” web sitesinde ve “@tdmedyaodulleri” adlı sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

ÖDÜLLERİN TAMAMI:

Kısa Film: Birincilik Ödülü 5.000 €, İkincilik Ödülü 3.000 €, Üçüncülük Ödülü 2.000 €, Jüri Özel Ödülü 2.000 €

Senaryo: Birincilik Ödülü 2.500 €, İkincilik Ödülü 1.500 €, Üçüncülük Ödülü 1.000 €, Jüri Özel Ödülü 1.000 €

Fotoğraf: Birincilik Ödülü 1.000 €, İkincilik Ödülü 750 €, Üçüncülük Ödülü 500 €, Sergileme Ödülü 100 €

Yeni Medya: Birincilik Ödülü 2.500 €, İkincilik Ödülü 1.500 €, Üçüncülük Ödülü 1.000 €, Jüri Özel Ödülü 1.000 €

Araştırmacı Gazetecilik: Birincilik Ödülü 2.500 €, İkincilik Ödülü 1.500 €, Üçüncülük Ödülü 1.000 €, Jüri Özel Ödülü 1.000 €

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.