Öne Çıkanlar Empati Mabel Matize ait ali Riza Değirmencioğlu Türkmenköy YALI ÇAPKINI Chopin depremzedelerin İrem Derici Sport Republic Yaşayan en PODYUMLARIN Çiğdem Aslan Abay Kunanbayoğlu Ender Balkır londra konseri Erkenci Kuş Anadolu Ateşi londra Sinek Lokanta Youtube ve Apple Music Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro oyunu

Uluslararası İzmir Film Festivali, 22-26 Eylül'de gerçekleştirilecek

Uluslararası İzmir Film Festivali'nin 22-26 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

- Bu haber 516 kez okundu.

Uluslararası İzmir Film Festivali, 22-26 Eylül'de gerçekleştirilecek

Festivalin genel koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Sinema Televizyoncular Meslek Birliği (ASİTEM) tarafından 2018'den bu yana düzenlenen festival, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilecek. 

Vizyona giren her filmin doğal aday olduğu festival kapsamında eserler, İzmir'in 30 ilçesinde açık hava gösterimleri ile seyirciyle buluşacak. Festivale bu yıl, televizyon dizileri ile dijital yapımlar da dahil edilecek. 

Festival sürecinde en iyi eserler, internet sitesi üzerinden yapılacak noter onaylı halk oylamasıyla belirlenecek. Dereceye girenlere, "Altın Artemis Ödül"ü verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.