Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME

Ünlü isimler sosyal medya adreslerinden takipçilerinin Kurban Bayramını kutladı

Ünlü isimler Kurban Bayramı nedeniyle sosyal medya adreslerinden bayram mesajı yayınladı. En çok birlik ve beraberlik mesajı veren ünlüler, takipçilerinin bayramını kutlayarak sosyal medyada da bayram havası estirdi.

- Bu haber 232 kez okundu.

Ünlü isimler sosyal medya adreslerinden takipçilerinin Kurban Bayramını kutladı

Ünlü isimler Kurban Bayramı nedeniyle sosyal medya adreslerinden bayram mesajı yayınladı. En çok birlik ve beraberlik mesajı veren ünlüler, takipçilerinin bayramını kutlayarak sosyal medyada da bayram havası estirdi.

İşte o mesajlardan bazıları:

Hülya Koçyiğit: Kurban Bayram’ınızı kutlar, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice bayramlar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Seda Sayan: Kurban Bayramı, tüm insanlığa daha çok huzur, daha çok şefkat ve daha çok barış getirsin. Bayramınız kutlu olsun…

Sibel Can: Sevdiklerinizle birlikte nice güzellikler yaşayacağınız bir bayram diliyorum.

Gülben Ergen: Benim ağabeyim vardı. Keşkeleri sevmem ama yaşasaydı, yarın ondan bayram harçlığı almak için sıraya girseydik oğullarımla. Hayat her zaman bayram tadında hisler yaşatmıyor bizlere, ama sabrını veriyor. Yarın mutlu bir bayram sabahına uyanalım. El öpelim, gönül alalım, ziyaretlere gidelim. Mümkünse bayramlık giydirelim, giyelim. Bir ayakkabı bile olsa bayramlık olsun. Eski bayramların tadını yaşatmaya çalışalım. Hepinizin bayramını kutlarım. Küçüklerimi kucaklarım, büyüklerimin ellerinden öperim.

Demet Akalın: İyi Bayramlar

Deniz Seki: Allah’ım, hepimizin bayramı bayram tadında, sağlıkla, huzurla, mutlulukla, sevgi ve saygı ile kazasız belasız geçsin. Her günümüz bayram gibi olsun. Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

Onur Akay: Karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayılması için dua ediyorum. Bayramınız kutlu olsun.

Ebru Yaşar: Birlik, beraberlik, huzurla nice bayramlara kavuşmayı Allah nasip etsin. İnsanlığa yakışır daha çok vicdan, daha fazla vefayla tüm Müslüman âleminin bu mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.

Petek Dinçöz: Herkese sağlıklı, huzurlu, bereketli bayramlar dilerim. Ülkem için bütün sıkıntılarımızı attığımız nice bayramlara.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.