Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight Burak Yılmaz Soner Arıca Furkan Palalı piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi Azra Akın Murat Basoglu Sıla dava İstanbul Yürüyüş Aerobik

Adriana Lima, Metin Hara'nın Anne ve Babasını Sosyal Medya Hesabından Sildi

Türk yazar Metin Hara ile ilişkisini sonlandıran dünyaca ünlü model Adriana Lima'dan son hamle geldi. Lima, Hara'nın anne ve babasını sosyal medya hesabından sildi

- Bu haber 1148 kez okundu.

Adriana Lima, Metin Hara'nın Anne ve Babasını Sosyal Medya Hesabından Sildi

Metin Hara'dan ayrılan Adriana Lima, aileyle olan tüm bağlarını kopardı. Geçtiğimiz yaz Hara'nın anneve babasıyla mutluluk pozu veren Lima, sosyal medya hesabından tüm aileyi sildi.

HARA'YI ÇABUK UNUTTU

Adriana Lima ve yazar Metin Hara çifti, ayrılıklarıyla gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Lima, Hara'yı çok çabuk unutmuş ve bütün anılarını silmişti. Hatta Adriana Lima, Amerikan futbolu oyuncusu Julian Edelman ile yeni bir aşka yelken bile açmıştı.

SON DARBEYİ VURDU

Adriana Lima, Metin Hara ile olan ipleri tamamen kopardı. Adriana Lima, genç yazarın anne ve babasını da sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

HALA TAKİP EDİYOR

Metin Hara'nın ise ısrarla Adriana Lima'yla olan fotoğraflarını silmemesi ve takipten çıkmaması dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
Metin HaraAdriana Lima
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.