Öne Çıkanlar Wimbledon Leena Shindondola Rihanna şarkıcı Nilufer Yasemin Kay Allen Annem benden güzel Workers Cafe islington Türkçe Akustik Rock konseri Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Kozmetolog londra Kozmetolog Zeynep Bastık karsıyaka Barrus İngilterede yaşayan göçmenler Empat Prenses Kate La Mare Collection Gülşah Akçay Dünya Barış

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanamadı ama anlaştı

Dört yıldır süren boşanma davaları resmi olarak sonuçlanmasa da Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, reşit olmayan beş çocuğunun eğitim geleceği konusunda anlaşmaya vardı. İkili, 'evden eğitim'e son verecek.

- Bu haber 429 kez okundu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanamadı ama anlaştı

Yaklaşık dört yıl önce ayrılan Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisi, resmi olarak henüz boşanmadı. Bir zamanlar ‘Brangelina’ adıyla anılan gözde çift, Eylül 2016’dan bu yana süren boşanma davalarında bir adım daha atarak, okul çağındaki reşit olmayan çocukları hakkında anlaşmaya vardı.  

56 yaşındaki Pitt, Los Angeles Mahkemesi’ne, 44 yaşındaki eski eşi Jolie ile beş çocuğunun “Eğitim ve Geçiş Desteği” konusunda anlaşmaya vardıklarını gösteren belgeleri sundu.

Daily Mail’in haberine göre ikili, beşi 18 yaş altında olan çocuklarının daha 'geleneksel' bir eğitim alması yönünde karar verdi. Çiftin 18 yaşındaki en büyük çocuğu Maddox bu karar kapsamının dışında kalırken, Max (16), Zahara (15), Shilo (13), ikizler Knox ve Vivienne (11) için anlaşmaya varılmış oldu.

EVDE EĞİTİM GÖRDÜLER

14 yıl boyunca birlikte olan çiftin altı çocuğu, Jolie ve Pitt işleri gereği dünya çapında, birden fazla ev ve film seti arasında gidip gelirken, dadılar ve öğretmenler tarafından evde eğitim gördü.

"OKULDA AZ EĞİTİM ALDIM"

Jolie, 2017 yılında verdiği bir röportajda, “Okulda ne kadar az eğitim aldığımı görmek beni rahatsız etti” demiş, çocuklarının çok kültürlü geçmişlerinin onları evde eğitim için daha uygun hale getirdiğini söylemişti. 2016’dan bu yana süren boşanma davasında velayet konusunda anlaşan ve mahkeme tarafından resmi olarak bekar oldukları deklare edilen çift, boşanmanın mali unsurlarını sonlandırmaya çalışıyor.

400 MİLYON DOLARLIK SERVETİ BÖLÜŞECEKLER

Çift, 14 yıllık ilişkileri sırasında birden fazla ortak mülk satın aldı. Pitt’in servetinin 300 milyon dolar civarında, Jolie’nin ise 100 milyon dolar civarında olduğu düşünülüyor.

Anahtar Kelimeler:
Angelina JolieBrad Pitt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.