Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu

Ayrılık nedeni Şarkıcı Lady Gaga deniliyordu, Irina Shayk, Açıklamak istemiyorum

Dört yıllık birlikteliğin ardından oyuncu Bradley Cooper'dan 2019 yılında ayrılan ünlü model Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı.

- Bu haber 437 kez okundu.

Ayrılık nedeni Şarkıcı Lady Gaga deniliyordu, Irina Shayk, Açıklamak istemiyorum

Bradley Cooper'dan 2019 yılında ayrılan ünlü model Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı. Shayk, "Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir. Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm" ifadelerini kullandı. Boşanma davasını basından öğrendi. 2019'da yollarını ayıran Rus model Irina Shayk ve oyuncu Bradley Cooper, üç yaşındaki kızları Lea'nın sorumluluklarını eşit şekilde paylaşıyor.2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınan 35 yaşındaki Shayk, konuyla ilgili Elle Dergisi'nin mart sayısına konuştu.Ünlü model, "Ortak ebeveylik konusunu asla anlamadım. Ben kızımlayken tam anlamıyla anneyim ve o babasıylayken Bradley de yüzde 100 baba. Ortak ebeveynlik, ebeveynliktir" açıklamasını yaptı.


Dört yıllık birlikteliğin ardından 46 yaşındaki aktörden 2019 yılında ayrılan Irına Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını da anlattı."Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir" diyen Shayk, "Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm. Eğer insanlar benimle ilgili yazmak isterlerse, yaparlar ama ben kendi hayatıma ve arkadaşlarıma odaklandım. Geri kalanı gürültü..." şeklinde konuştu.

AYRILIK NEDENİ GAGA MI?

Öte yandan dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, ABD'li oyuncu Bradley Cooper ile 2019 yılında ayrılmıştı.İkilinin ayrılık nedeni olarak ise; Şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti."A Star Is Born" filmindeki rol arkadaşı Gaga ile Cooper hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.