Öne Çıkanlar İngiltere SÖYLEME Mixedartperformersism İngiltereyi Nurşani Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Antalya Altın Portakal Film Festivali Hakan Tuna Remzi Taşkıran Fenerbahçe Viens Dans Ma Vie Aşk Adasında BURSA BÜLBÜLÜ Fenerbahçe London Fashiontv Moda MIKE TYSON Wedding Fashion Show G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması

Barbara Windsor hayatını kaybetti

DBE, Carry On filmlerindeki rolleriyle tanınan, BBC One'ın 1985 yılından beri yayınlanan pembe dizisi EastEnders'daki Peggy Mitchell (1994) rolüyle üne kavuşan Barbara Windsor vefat etti.

- Bu haber 243 kez okundu.

Barbara Windsor hayatını kaybetti

DBE, Carry On filmlerindeki rolleriyle tanınan, BBC One'ın 1985 yılından beri yayınlanan pembe dizisi EastEnders'daki Peggy Mitchell (1994) rolüyle üne kavuşan Barbara Windsor vefat etti. İngiltere'nin en sevilen ekran yüzlerinden biri olan ve uzun yıllardır Alzheimer hastalığıyla mücadele eden Windsor 2016'da EastEnders dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

ACI HABERİ EŞİ DUYURDU

Windsor’un ölümünü, eşi Scott Mitchell yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Mitchell, eşinin Londra’da bir bakım evinde 10 Aralık akşamı yaşamını yitirdiğini belirtti.

Barbara Windsor ve Scott Mitchell

Barbara Windsor ve Scott Mitchell

"MİZAH RUHUYLA DOLUYDU"

Mitchell açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Barbara, Alzheimer hastalığına bağlı olarak huzur içinde öldü. Son yedi gününde yanından hiç ayrılmadım. Ben, ailesi ve arkadaşları Barbara’yı hayatımıza getirdiği sevgi, neşe, arkadaşlık ve parıltıyla hatırlayacağız. Barbara’nın son günleri hayatını nasıl yaşadığının tipik bir örneğiydi. Sonuna kadar mizahla, dramayla ve mücadele ruhuyla dolu. Barbara’nın bu hastalığa karşı gösterdiği direnç ve başkalarına yardım etmek için gösterdiği cesaretle gurur duyuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.