Öne Çıkanlar Bedensel engelli İngiltere bayram Lerzan Tuncer Hazal Kaya Anadolu Ateşi londra Cyprus Paradise Ivana Sert gelinlikte Gamze Özçelik neden kapandı Ahmet Kural Ronaldo Cem Yılmaz Londra gosterisi tarkan hamile eşi Aber Alnahas Bağdat UMHD Sosyal Çalışmalar Kurulu Başkanı Sümeyye Nur Düzcan Ödül Töreni Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven türksoy Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği st simon

Cesur Model Kendall Jenner'ın Kazancı Dudak Uçuklattı

Taşıdığı soyadının da etkisiyle modellik kariyerine en tepeden başlayan 22 yaşındaki Jenner, kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan modelleri arasında da yerini aldı. Model, yapılan hesaplamaya göre dakikada 350 dolar kazanıyor.

- Bu haber 376 kez okundu.

Cesur Model Kendall Jenner'ın Kazancı Dudak Uçuklattı

Jenner Ailesi'nin en genç üyelerinden 22 yaşındaki Kendalla Jenner, yeni atıldığı meslek hayatında en çok kazanan modeller arasında yerini aldı. 

Kendall Jenner, geçtiğimiz gün de Avustralya'nın Sidney kentinde ünlü bir mağazanın açılışına katıldı. 

DAKİKADA 350 DOLAR KAZANIYOR

Avustralya ve İngiliz basınına yansıyan iddialara göre de model, sadece 24 saat içinde kasasına tam 500 bin dolar eklenmesini sağladı. Bu hesaplamaya göre Kendall Jenner, saate 21 bin dolar, dakikada da 350 dolar para kazandı.

2018'İN EN ÇOK KAZANAN İSMİ

Forbes dergisinin listesine göre de Kendall Jenner, yılık 22.5 milyon dolar ile 2018'in en çok kazanan modeli unvanını, Gisele Bundchen'in elinden almıştı.

Anahtar Kelimeler:
Kendall Jenner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.