Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin İbrahim Pertek Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Kaan Sekban Londra Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen

Devon Windsor ile Johnny Barbara'dan 3 gün 3 gece düğün

Victoria's Secret modeli Devon Windsor, Avustralyalı milyoner Johnny Barbara ile Karayipler'in St. Barts adasında 3 gün 3 gece düğün yaptı. Devon ve yeni nesil model arkadaşları adayı podyuya çevirdi.

- Bu haber 158 kez okundu.

Devon Windsor ile Johnny Barbara'dan 3 gün 3 gece düğün

ABD'li model Devon Windsor (25) 2015'te Victoria's Secret kanatlarını takarak adını dünyaya duyurdu. Yeni nesil melek Devon, 3 yıldır birlikte olduğu Avustralyalı tekstil milyonari Johnny Dex Barbara ile New York'ta evlendi. Çift evliliklerini Karayiplerin St. Barts adasında yakın arkadaşlarıyla 3 gün süren düğünle kutladı.

Düğünde Devon ve yeni nesil model arkadaşları  sahili podyuma çevirdi. 

Devon Windsor, düğün boyunca arkadaşlarını kendi adını verdiği markasının bikini ve mayolarını giydirdi. Böylece iş ve eğlenceyi birleştirdi.

Adaya adet çıkarma yapan modeller, her yıl bu döneme gelen ancak artık düzenlenmeyen Victoria's Secret şovunu aratmadı.

İşte Devon Windsor'un kutlamalarından fotoğraflar...

Anahtar Kelimeler:
Devon WindsorJohnny Barbara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.