Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

En çok konuşulan ünlü isimler, magazin dünyasının en popüler isimleri belirlendi! İşte ünlüler

Haziran ayının en popüler isimleri belirlendi!MGD Aylık Magazin Haberleri Raporu açıklandı.

- Bu haber 798 kez okundu.

En çok konuşulan ünlü isimler, magazin dünyasının en popüler isimleri belirlendi! İşte ünlüler

Medya Takip Merkezi (MTM), nabzını tuttuğu magazin ve sanat dünyasının Haziran ayı raporunu açıkladı. Raporda, magazin ve sanat camiasında ay boyunca gündemi oluşturan gelişmeler ve en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi. İşte MTM’nin, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırlamış olduğu araştırmasının detayları…

Magazin dünyası çarpıcı gelişmelerin yaşandığı bir ayı daha geride bıraktı. Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Haziran ayı magazin raporuna göre, Acun Ilıcalı listede birinci sırada yer aldı. İkinci sırada geçirdiği talihsiz trafik kazasında ölümden dönen şarkıcı Alişan yer aldı. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen konserde sahne alan Demet Akalın’ın okuduğu türkü ise sosyal medyada olay oldu.

Medya patronu kolunda servet taşıdı
MTM’nin araştırmasına göre, ayın en çok konuşulan ünlü ismi medya patronu Acun Ilıcalı oldu. Magazin hayatı ve yarışma programlarıyla adından bolca söz ettiren Ilıcalı, geçtiğimiz ay Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çiftini evlerinde ziyaret etti. Misafirliğe küçük sarı renkli nostaljik aracıyla giden Ilıcalı, Yılmaz’la araçların önünde çekildikleri fotoğrafları sosyal medya sayfasından paylaştı. 

Kullandığı araç, giydiği kıyafet gibi her yaptığı ile gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı, bu sefer taktığı saat ile de gündeme geldi. Toplam değeri 1 milyon 713 bin 671 TL değerindeki saati ile objektiflere yansıyan Ilıcalı, adeta kolunda servet taşıyor dedirtti. Ay boyunca medyada toplam 10 bin 586 haberde yer alan medya patronu, Haziran ayında da adını zirveye yazdırdı.

Alişan ölümden döndü


Bodrum’da vereceği konser için, İstanbul'dan İzmir'e gittiği öğrenilen Alişan'ın kullandığı cip, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde iki aksın kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Yaralanan yabancı uyruklu bakıcı ise hastaneye kaldırıldı. Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğu anlamadan aracın bariyerlere çarptıktan sonra devrildiğini belirterek, "Büyük şok yaşadık, ölümden döndük.” dedi. 
Yaşadığı talihsiz kazada ölümden dönen şarkıcı Alişan ay boyunca medyada 5 bin 242 haberde yer alırken, kaza anında 5 haftalık hamile olan ve bebeğimi melekler korudu diyen eşi Buse Varol ise 3 bin 81 haberde yer alarak Haziran ayında en çok konuşulan ünlü isimlerinden oldu.

“Ne çektin be Mihriban…”


Koronavirüs salgınından dolayı konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını iddia eden Demet Akalın’ın Boğaz'da açtığı Hira Han isimli lüks restoran haberleriyle gündemdeydi. Sosyal medya kullanıcıları ise ünlü popçuya "Hani geçinemiyordun?" diye tepki gösterirken Akalın, “O restoran benim değil arkadaşlar. Okan'ın ailesine ait” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 'İstanbul Yeditepe Konserleri'ndeki performansı ile de bolca gündeme gelen Akalın, konserde Musa Eroğlu ile özdeşleşen Abdürrahim Karakoç’un eseri “Mihriban” türküsünü seslendirdi. Konserdeki türkü performansına yönelik sosyal medyada "Ne çektin be Mihriban..." esprileri yer alırken, Demet Akalın sessizliğini bozdu ve bir canlı yayında "Eleştirenler gayet haklılar. Hiç takılmadım. Sadece o türküde değil diğer şarkılarda da kendimi hiç beğenmedim. Aylar sonra ilk kez konsere çıkınca sonuç bu oldu. Bir de diyorlar ki "Çok güzel söyledin", yahu neresi güzel Allah aşkına? Ben kendimi izleyemedim, tahammül edemedim..." açıklamalarında bulundu. Ay boyunca medyada toplam 4 bin 511 habere adını yazdıran Akalın, MTM’nin Haziran ayının en popülerleri listesinde adını üçüncü sıraya yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.