Öne Çıkanlar Empati Mabel Matize ait Chopin Sport Republic Yaşayan en Abay Kunanbayoğlu Erkenci Kuş Anadolu Ateşi londra Sinek Lokanta Youtube ve Apple Music Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro oyunu Seher ile Ali tiyatro Wimbledon Türk Tiyatro Anadolu yemekleriyle MAJESTY UK Travel Rishko Güzellik Merkezi Bir Şehri Sevmek Psychedelic Dünyası

"EN İNCE BELLİ MODEL" Dilek Kaya Ödül Aldı

Türkiye'nin en ince belli modeli Dilek Kaya "Altın Melek ödül gecesinde "YILIN EN BAŞARILI Uluslararası Modeli" ödülüne layık görüldü"

- Bu haber 1222 kez okundu.

"EN İNCE BELLİ MODEL" Dilek Kaya Ödül Aldı

Ödülünü, Ünlü isim ŞENOL İPEK'in elinden alan Uluslararası modelin tercihi yine "sanat" oldu. Ödül töreninde giydiği sanatsal kostüm ,yaklaşık 25 bin Türk Lirası değerinde Ünlü Ressam Sema Günay'ın  sanat ve tasarım atölyesinde, tamamen sanatçının şahsi el işçiliği ile hazırlanmıştır.

Sanatçı ,Uluslararası Model'e özel olarak Enerji ve iyileşirici şifa veren Yarı değerli doğal taşlar ,kültür incileri, Swarovski kristaller ve boyalardan oluşan malzemeleri El ile yerleştirmiştir.

Sanatçı ,yazar, tasarımcı ve Dj olan Sema Günay'ın geceli gündüzlü beş  ay gibi bir zaman zarfında hazırladığı kostüm "giyilebilir sanat" olup koleksiyon bir eserdir.

Antik Dinsel temalarda "İnanna" veya "Lilith "olarak geçen efsanevi kadın melek burada "Siren"betimlemesi ile 2d heykelcik olarak Sema Günay tarafından tasarlanmış ve hazırlanmıştır.

Giyilebilir sanat tasarımı ile tören'de onlarca ödülüne ödül katan ve her zamanki gibi tüm dikkatleri üzerine çeken Ünlü Aktrist WİLMA ELLES'ten dahi tam not alan "En İnce Belli Model" Dilek Kaya ,son yıllarda sanata yönelik giyim tarzı için, aynı isimle çalışmaktan çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getirmekte ve sanatçının sanatsal giysilerini gardrobuna dahil etmekte, giyerek teşhir etmektedir.


Eserlerini koleksiyonuna dahil ederek koleksiyonerlik mesleğine de adım atmış olan sanatçı model Dilek Kaya doğal yaşam ,yavaş yaşam sloganı ile minimalist bir tarz benimsemektedir.

Uluslararası platformlarda ve ülke genelinde İnce beli ve sıradışı tarzı ile model ,oyuncu ve sunucu olarak profesyonel anlamda çalışan Dilek Kaya şiir üzerine denemeler yapmaktadır.

Uzun zamandır Ünlü Moda ve Ürün fotoğrafçısı Serdar Gözen stüdyo da ile ekip olarak çalışmalar yapan Dilek Kaya ve Tasarımcı Sema Günay, Sosyal Medya da "beyin salatası adlı beş bölümlük bir stüdyo sohbeti tadında sanat ,moda vb. konulara odaklı doğaçlama bir program hazırlamışlardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.